Englez
  Român
$
lei  
BatteryUpgrade.ro
  • Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite
  • Mai mult de 850.000 de clienți!
  • Ai întrebări? scrie-ne la: info@BatteryUpgrade.ro
Acasă | Produse | Afaceri | Contul Meu | Coșul Meu

Coșul este gol

Opinii

Bruce Hill ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Excellent service and perfect fit of a difficult battery


eliezer ortiz ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

found battery here and works great.


SANTFORD MARCUM ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Web site easy to use and find the desired product, even though device needing a battery was very old. I believe the order receipt date below is correct. I just recall the battery arrived in less than a week after the order, and the shipping tracking worked perfectly.

Informații despre produs:

The product was absolutely perfect and correct. The packaging was excellent, providing the needed protection. The communications I received during the process was unexpected, and very professional!


Mai multe opinii...

Plată
funcția alege un produs

PayPal
PayPal este o metodă de plată online care poate fi folosită în aproape orice țară din lume. Plata cu cardul de credit se poate executa prin PayPal, în acest caz plata este primită în mod instantaneu. De asemenea este posibilă conectarea contului bancar cu contul PayPal. Nu este necesară deschiderea unui cont PayPal pentru a folosi cardul de credit. Poți efectua o singură plată cu PayPal.

Cardul de credit
Poți plăti direct cu cartea de credit VISA, American Express sau MasteCard printr-un mediu web securizat de Adyen.

Sfat: Băncile și emitenții cardurilor sunt foarte stricți și trebuie să folosești cu acuratețe de 100% numele exact de pe card (inclusiv titlul) și ești rugat să verifici de două ori data de expirare (lună și an) și numărul CVV2. Desigur, și numărul de card însuși este, de asemenea, crucial.

Întâmpini orice problemă de plată, uneori cu mesaje de eroare neclare sau lipsă. Aplică aceste sfaturi sau cere-ne ajutor. Uneori clienții întâmpină probleme deoarece cardul lor nu este activat sau este blocat. Caz în care este util să contacteze banca/emitentul cardului pentru asistență.
MasterCard

Tranzacție bancară (internațională)
Poți efectua plata prin transfer bancar după ce ai plasat o comandă. În Europa, toate băncile utilizează sistemul SEPA (Single Euro Payments Area). Acest sistem permite ca singurul lucru necesar pentru a ne transfera bani să fie numărul nostru de cont bancar IBAN. Dacă transferi bani din străinătate prin opțiunea „shared” (SHA), transferul bancar pe cuprinsul Europei este complet lipsit de comisioane bancare.
Detaliile contului nostru bancar sunt:

BraunOni B.V.
IBAN: NL69INGB0001621879

Pentru tranzacțiile internaționale, ai putea avea nevoie de următoarea informație:
BIC: INGBNL2A

Adresa băncii:
ING Bank N.V.
Foreign Operations
PO Box 1800
1000 BV Amsterdam
Netherlands

Din nefericire BatteryUpgrade.ro nu poate accepta plata prin rambursare sau cecuri, din cauza costurilor acestor metode de plată.


Expediere GRATUITĂ oriunde in lume!


BatteryUpgrade.ro: Un magazin sigur - Vă respectăm dreptul la intimitate - Plăți securizate PayPal
BatteryUpgrade.ro Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - mai multe detalii Verified by Visa - mai multe detalii American Express
copyright BatteryUpgrade.ro © 2004 - 2018


Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X