Englez
  Român
$
lei  
BatteryUpgrade.ro
  • Baterii și accesorii pentru mai mult de 100.000 de dispozitive diferite
  • Mai mult de 700.000 de clienți!
  • Ai întrebări? scrie-ne la: info@BatteryUpgrade.ro
Acasă | Produse | Afaceri | Contul Meu | Coșul Meu

Coșul este gol

Opinii

Joel Logan ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Great service and quick delivery

Informații despre produs:

Had a heck of a time finding this battery! Gardena should do a MUCH better job at making this battery available to their US customers. Very thankful that BatteryUpgrade.com had the battery available.


Ronald Girard ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Fast Service, user friendly website.

Informații despre produs:

Installation instructions included and easy to follow, reasonable price of the lowest on the www.


Jacqueline Carter ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Good service. it was worth the wait!

Informații despre produs:

The batteries fit and work well.


Mai multe opinii...

Expediere
funcția alege un produs

La BatteryUpgrade.ro, poți găsi baterii, adaptoare și accesorii pentru 100.000 de tipuri de dispozitive și mărci. Din 2006, am expediat produse la peste 700.000 de clienți în lume. Lucrăm conform acestor 5 principii de bază:
  1. Prețuri mici
  2. Produse de înaltă calitate
  3. Transport gratuit în lume
  4. Garanția banilor înapoi în 14 zile
  5. Proaspăt fabricat
Proaspăt fabricat
BatteryUpgrade.ro livrează întotdeauna baterii proaspăt fabricate. Bateriile își pierd puterea în timp, chiar dacă acestea nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în depozitul lor pentru o lungă perioadă de timp înainte de a le vinde. BatteryUpgrade.ro garantează că o baterie este livrată imediat după ce se fabrică, prin cooperare cu producătorii. În acest fel, vei primi întotdeauna o marcă nouă și de înaltă calitate a bateriei! Este posibil ca produsul tău să fie trimis direct din alte locații ale noastre, în loc de stoc. Produsul poate fi livrat din Olanda, Guernsey sau Hongkong. În acest caz, termenul de livrare este, în general, 1 - 2 săptămâni.
Transport gratuit
BatteryUpgrade.ro oferă transport gratuit pentru toate produsele din magazinul online (aceasta exclude orice costuri de import la vamă). Pentru întrebări cu privire la acest lucru, contactează biroul nostru de asistență.
Livrare
Bateriile și accesoriile sunt livrate, pe cât posibil, în cutii poștale în care încap plicuri de scrisori. În acest fel, nu trebuie să fii acasă pentru a accepta comanda. Produsele mai mari vor fi trimise ca un pachet. Persoana care le livrează ți le va înmâna personal la ușă.
Expediere înregistrată
Dacă dorești neapărat, transporturile îți pot fi trimise sub formă de expediere înregistrată. Noi cerem o contribuție de la 13,92 lei pentru acest lucru. Cu un transport înregistrat este posibil să se monitorizeze în care etapă a procesului de expediere se află pachetul. Cu toate acestea, deoarece multe dintre comenzi sunt pachete pentru căsuțe poștale, nu va fi întotdeauna posibil să se ofere statutul acesteia în procesul de transport.
Ai intrebări în legătură cu livrarea? Intră în contact cu noi.


Expediere GRATUITĂ oriunde in lume!


BatteryUpgrade.ro: Un magazin sigur - Vă respectăm dreptul la intimitate - Plăți securizate PayPal
BatteryUpgrade.ro Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - mai multe detalii Verified by Visa - mai multe detalii American Express
copyright BatteryUpgrade.ro © 2004 - 2017


Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X