Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Noina și BatteryUpgrade își unesc forțele!

LightUpgrade, cunoscut pentru vânzarea corpurilor de iluminat (lămpi cu LED, cu halogen și economice), își va desfășura activitățile prin intermediul platformei BatteryUpgrade. BatteryUpgrade a fost fondată în 2004 și, cu peste 1.000.000 de clienți, a fost timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare. BatteryUpgrade oferă produse de înaltă calitate la cele mai competitive prețuri. În plus, pe lângă întreaga gamă de produse și activități LightUpgrade, BatteryUpgrade va prelua și modalitățile de furnizare a serviciilor de garanție. În calitate de client, veți rămâne beneficiarul garanției de 100% pentru serviciul respectiv! Pe pagina dedicată iluminatului a BatteryUpgrade puteți găsi întreaga gamă de lămpi, de la lămpi decorative, la luminițe de Crăciun. Suntem încântați să vă avem ca și client. De aceea, vă oferim 15% reducere la prima comandă pe BatteryUpgrade ca un Mulțumim. Reducerea de 15% se aplică întregii game de produse BatteryUpgrade. Faceți clic aici pentru a beneficia de reducerea dvs.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

Opinii

Daniel Zoran Marincov opinie:
(5/5)
Produs:
Palm Treo 680 acumulator (2400 mAh, Argintiu)
General:
Am platit cu Paypal si acolo nu aveam numarul de telefon trecut. Am trimis mail si mi s-a raspuns foarte prompt ca numarul meu de telefon a fost adaugat comenzii si chiar asa a si fost. Iar faptul ca cineva s-a ingrijit ca site-ul sa fie si in limba Romana, pentru mine conteaza foarte mult in timpuri in care chiar site-uri romanesti nu se mai ingrijesc sa aiba sectiune in romana, doar in engleza.
Informații despre produs:
Bateria tine foarte mult acum, 8 zile la prima incarcare, 8-9 zile la urmatoarele doua. Telefonul nu prea o "intelege" si spune ca e goala desi ea tine inca 3 zile dupa aceea, dar in rest e faorte ok.
Citește opinia altor cumparatori
  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.