Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTC-BPL8DB acumulator (8800 mAh 11.1 V, Argintiu)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Sony VAIO PCG-381L
Sony VAIO VGN-FZ32B
Sony VAIO VGN-FZ290U
Sony VAIO VGN-FZ29VN
Sony VAIO VGN-FZ31
Sony VAIO VGN-FZ31B
Sony VAIO VGN-FZ31E
Sony VAIO VGN-FZ31J
Sony VAIO VGN-FZ31M
Sony VAIO VGN-FZ31S

Dispozitivul dvs. nu este listat aici? Derulați în jos pentru mai multe dispozitive compatibile.
TOMA DANIEL NICOLAE
opinie:
(4/5)
General:
OK
Despre produs:
OK
Roxana-Gabriela Buruzan
opinie:
(5/5)
General:
Recomand batteryupgrade.ro tuturor care vor sa-si achizitioneze o noua baterie. sunt foarte operativi
Despre produs:
Am comandat o baterie pt un Sony Vaio VGN-FZ31Z. Sunt foarte multumit de ea pana acum. este exact asa cum apare in descriere iar o incarcare ma poate duce si pana la 4 ore in conditii minime de utilizare avand in vedere configuratia laptopului meu.

Toate dispozitivele

Asigurare și garanție
BTC-BPL8DB acumulator (8800 mAh 11.1 V, Argintiu) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTC-BPL8DB acumulator (8800 mAh 11.1 V, Argintiu) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTC-BPL8DB acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTC-BPL8DB acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Sfat!
Îți folosești Notebookul perioade lungi? Cumpără o a doua baterie pentru notebookul tău. Astfel, vei avea întotdeauna la îndemână capacitate de rezervă, ceea ce te împiedică să ajungi în situația de a rămâne fără curent în momentul în care ai avea nevoie cel mai mult.
Mobilitate
Deseori te grabești să cauți o priză? Indiferent de locul unde ești, acest BTC-BPL8DB acumulator de BatteryUpgrade.ro te asigură că poti folosi notebook cât mai mult. Acumulatoarele noastre sunt de înaltă calitate și înaltă capacitate, așadar nu vei rămâne descoperit la nevoie.
Fabricat rapid
Produsul BTC-BPL8DB acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.