Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Dyson BO-DYS-96783402 acumulator (2800 mAh, Gri, Original)

Aceasta este o baterie de producător original

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Dyson SV10
Dyson V8 Absolute Cord-Free
Dyson V8 Total clean
Dyson V8 Parquet
Dyson V8 Origin
Dyson V8 Motorhead
Dyson V8 Fluffy +
Dyson V8 Fluffy
Dyson V8 Animal Exclusive
Dyson V8 Animal +

Dispozitivul dvs. nu este listat aici? Derulați în jos pentru mai multe dispozitive compatibile.

Atenție: verifică dacă conectorul bateriei tale actuale corespunde cu acest conector. Acest lucru întărește că achiziționezi bateria corectă.

Asigurare și garanție
Dyson BO-DYS-96783402 acumulator (2800 mAh, Gri, Original) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest Dyson BO-DYS-96783402 acumulator (2800 mAh, Gri, Original) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. Dyson BO-DYS-96783402 acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, Dyson BO-DYS-96783402 acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Fabricat rapid
Produsul Dyson BO-DYS-96783402 acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.