Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTH-D6400_H acumulator (6600 mAh 11.1 V, Negru)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Dell E1505
Dell Inspiron 1501
Dell Inspiron 6300
Dell Inspiron 6400
Dell Inspiron E1405
Dell Inspiron E1501
Dell Inspiron E1505
Dell Inspiron E1705
Dell Latitude 131L
Dell Vostro 1000
Cristian Neagu
opinie:
(4/5)
General:
Sunteti ok.
Despre produs:
Bateria ete ok. Au fost ceva intarzieri la livrare, dar cu toate astea sunt multumit de produs.
Nechita Constantin Bogdan
opinie:
(4/5)
General:
destul de rapizi in raspunsuri, dar serviciile postale sunt cam lente pentru romania (asta e!!!)
Despre produs:
produsul a corespuns intru totul cu asteptaril
Asigurare și garanție
BTH-D6400_H acumulator (6600 mAh 11.1 V, Negru) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTH-D6400_H acumulator (6600 mAh 11.1 V, Negru) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTH-D6400_H acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTH-D6400_H acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Sfat!
Îți folosești Notebookul perioade lungi? Cumpără o a doua baterie pentru notebookul tău. Astfel, vei avea întotdeauna la îndemână capacitate de rezervă, ceea ce te împiedică să ajungi în situația de a rămâne fără curent în momentul în care ai avea nevoie cel mai mult.
Mobilitate
Deseori te grabești să cauți o priză? Indiferent de locul unde ești, acest BTH-D6400_H acumulator de BatteryUpgrade.ro te asigură că poti folosi notebook cât mai mult. Acumulatoarele noastre sunt de înaltă calitate și înaltă capacitate, așadar nu vei rămâne descoperit la nevoie.
Fabricat rapid
Produsul BTH-D6400_H acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.