Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTH-A32-F5 acumulator (4400 mAh 11.1 V, Negru)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Asus F5
Asus Pro50SL
Asus Pro55GL-AP368l
Asus Pro55GL-AP235E
Asus Pro55GL
Asus Pro50Z
Asus Pro50VL
Asus Pro50V-AP080C
Asus Pro50V
Asus Pro50SR

Dispozitivul dvs. nu este listat aici? Derulați în jos pentru mai multe dispozitive compatibile.
NICOLAU MARIUS
opinie:
(5/5)
General:
Sunte-ți o firmă serioasă,responsabilă,cu respect pt clienții dvs.De asemenea,răspunde-ți prompt la toate nelămuririle noastre.Voi comanda de la această firmă ori de câte ori voi avea nevoie de un produs pe care-l comercializați.
Despre produs:
Prea multe nu pot să spun pe această temă,deoarece este foarte scurt timpul de cănd am achiziționat acumulatorul,dar cred că este fiabil și nu voi avea nici o problemă.Calitatea unui acumulator se vede în timp.La această oră,corespunde din toate punctele de vedere.
Asigurare și garanție
BTH-A32-F5 acumulator (4400 mAh 11.1 V, Negru) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTH-A32-F5 acumulator (4400 mAh 11.1 V, Negru) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTH-A32-F5 acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTH-A32-F5 acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Sfat!
Îți folosești Notebookul perioade lungi? Cumpără o a doua baterie pentru notebookul tău. Astfel, vei avea întotdeauna la îndemână capacitate de rezervă, ceea ce te împiedică să ajungi în situația de a rămâne fără curent în momentul în care ai avea nevoie cel mai mult.
Mobilitate
Deseori te grabești să cauți o priză? Indiferent de locul unde ești, acest BTH-A32-F5 acumulator de BatteryUpgrade.ro te asigură că poti folosi notebook cât mai mult. Acumulatoarele noastre sunt de înaltă calitate și înaltă capacitate, așadar nu vei rămâne descoperit la nevoie.
Fabricat rapid
Produsul BTH-A32-F5 acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.