Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Baterie externă de 8000 cu încărcător fără fir

Aceasta este o baterie de producător original

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Apple iPhone Xs Max
Apple iPhone 12 Pro
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 12
Apple iPhone 12 Mini
Apple iPhone 11
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8 Plus

Dispozitivul dvs. nu este listat aici? Derulați în jos pentru mai multe dispozitive compatibile.

Cu această sursă de putere vă puteți încărca telefonul inteligent oriunde. Are un afișaj pe care puteți citi capacitatea rămasă. Sursa are două porturi: un port micro USB și un port iPX (pentru Apple) și suportă, de asemenea, încărcarea fără fir; trebuie doar să plasați telefonul pe suprafața de încărcare. Acest lucru vă permite să încărcați simultan mai multe dispozitive.

Tudosie Daniel
opinie:
(4/5)
General:
Buna
Despre produs:
Produse de calitate

Toate dispozitivele

Asigurare și garanție
Baterie externă de 8000 cu încărcător fără fir are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest Baterie externă de 8000 cu încărcător fără fir conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. Baterie externă de 8000 cu încărcător fără fir conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, Baterie externă de 8000 cu încărcător fără fir este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Fabricat rapid
Produsul Baterie externă de 8000 cu încărcător fără fir este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.