Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 370,00 lei
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTC-P525SL acumulator (1450 mAh 3.7 V, Negru)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Asus Aries
Asus Mars
Asus Mars II
Asus Mypal P525
Asus Mypal P526
Asus Mypal P527
Asus Mypal P535
Asus Mypal P735
Asus Mypal P750
Pegasus
Carp Nicolae
opinie:
(4/5)
Valentin Ungureanu
opinie:
(5/5)
General:
Un site foarte usor de folosit !
Despre produs:
Bateria a venit mai repede decat ma asteptam, avand in vedere ce au scris altii pe aici, e o baterie mai puternica decat cea originala, deci implicit mai buna.
Asigurare și garanție
BTC-P525SL acumulator (1450 mAh 3.7 V, Negru) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTC-P525SL acumulator (1450 mAh 3.7 V, Negru) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTC-P525SL acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTC-P525SL acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Fabricat rapid
Produsul BTC-P525SL acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 370,00 lei
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.