Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTC-DD810XL acumulator (2400 mAh, Negru)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Dopod 9100
Dopod CHT9100
Dopod D810
HTC P3600
HTC P3600i
HTC Trinity
HTC Trinity 100
Orange SPV M700
SFR S300+
Vodafone VPA Compact GPS
PANTEA MARIUS IULIAN
opinie:
(5/5)
General:
O companie care isi respecta clientii.Multumesc de promtitudine.
Despre produs:
Am cumparat un acumulator de 2400mAh pentru un HTC P3600.A sosit in termen produsul plus carcasa deoarece acumulatorul era mai mare decat cel original.Multumesc
Asigurare și garanție
BTC-DD810XL acumulator (2400 mAh, Negru) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTC-DD810XL acumulator (2400 mAh, Negru) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTC-DD810XL acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTC-DD810XL acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Fabricat rapid
Produsul BTC-DD810XL acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.