Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Networking acumulatori & încărcători

În prezent, nu ne putem imagina o viață fără internet. Nu mai putem rezista fără un router, un modem sau un hotspot mobil. Pentru o rețea funcțională și fiabilă, o baterie bună are o mare importanță. Oferim o gamă largă de baterii potrivite pentru dispozitive de rețea precum Cisco, Huawei, Mitsubishi și Alcatel. În acest fel, veți avea întotdeauna o conexiune rapidă și sigură la internet. Selectați marca și tipul dispozitivului de mai jos și vedeți ce baterii sunt potrivite pentru dispozitivul de rețea.

Nu mai putem rezista fără un router, un modem sau un hotspot mobil. Pentru o rețea funcțională și fiabilă, o baterie bună are o mare importanță. Oferim o gamă largă de baterii potrivite pentru dispozitive de rețea precum Cisco, Huawei, Mitsubishi și Alcatel. În acest fel, veți avea întotdeauna o conexiune rapidă și sigură la internet. Selectați marca și tipul dispozitivului de mai jos și vedeți ce baterii sunt potrivite pentru dispozitivul de rețea.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

Opinii

COLAS SRL opinie:
(4/5)
Produs:
Networking acumulator (1900 mAh 3.8 V)
Citește opinia altor cumparatori
  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.