Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Airsoft acumulatori & încărcători

Arma dvs. Airsoft nu mai funcționează corect sau se slăbește rapid? Prin cumpărarea unei baterii noi puteți prelungi durata de viață a pistolului Airsoft. Vindem baterii care sunt potrivite pentru diverse dispozitive Airsoft Gun, cum ar fi AEG, Armata Clasică și Handguard. Consultați întreaga noastră selecție de mai jos sau utilizați bara de căutare pentru a găsi tipul de dispozitiv sau numărul de componentă.

Airsoft nu mai funcționează corect sau se slăbește rapid? Prin cumpărarea unei baterii noi puteți prelungi durata de viață a pistolului Airsoft. Vindem baterii care sunt potrivite pentru diverse dispozitive Airsoft Gun, cum ar fi AEG, Armata Clasică și Handguard. Consultați întreaga noastră selecție de mai jos sau utilizați bara de căutare pentru a găsi tipul de dispozitiv sau numărul de componentă.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

Opinii

Adrian Stoiedin opinie:
(4/5)
Produs:
JBL Flip 3 acumulator (3000 mAh 3.7 V, Albastru)
General:
Produsul comandat a ajuns in aprox 3 saptamani cu livrarea standard. Avand in vedere si situatia actuala de pandemie eu zic ca este ok.
Informații despre produs:
Bateria comandata se potriveste perfect la boxa portabila JBL flip 3. Acum bateria tine exact cat a tinut bateria originala cand boxa era noua :)
Citește opinia altor cumparatori
  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.