Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Va rog sa ne contactati!

Telecomandă acumulatori & încărcători

Căutați o baterie nouă pentru telecomanda dvs.? Redați-i telecomenzii capacitatea maximă prin înlocuirea bateriei. Priviți o gamă largă de baterii și alte componente pentru telecomenzi, potrivite pentru mărci precum AMX, Logitech, Philips și Sonos. Puteți afla mai multe despre o anumită parte, analizând specificațiile produsului. Nu găsiți partea pe care o căutați în lista noastră? Atunci, vă rugăm să contactați personalul biroului nostru de ajutor, care este bucuros să vă ajute.

Priviți o gamă largă de baterii și alte componente pentru telecomenzi, potrivite pentru mărci precum AMX, Logitech, Philips și Sonos. Puteți afla mai multe despre o anumită parte, analizând specificațiile produsului. Nu găsiți partea pe care o căutați în lista noastră? Atunci, vă rugăm să contactați personalul biroului nostru de ajutor, care este bucuros să vă ajute.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Va rog sa ne contactati!

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.