Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Caști acumulatori & încărcători

Căutați o baterie nouă pentru căștile dvs.? Cu o baterie nouă pentru căștile dvs., puteți să vă jucați, să vă uitați la televizor sau să ascultați muzică ore întregi fără a fi nevoie să le reîncărcați. Vă oferim baterii de înaltă calitate, care vor permite funcționarea optimă a dispozitivelor. Indiferent că doriți o sesiune scurtă de ascultare pe drumul spre lucru sau doriți să le folosiți ore întregi în vacanță, căștile care durează mult timp sunt indispensabile în zilele noastre. Vă oferim o gamă largă de piese potrivite pentru branduri precum Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony și Sennheiser. Deci, cumpărați acum o baterie nouă și bucurați-vă cât mai mult de muzică, joc sau film.

Vă oferim baterii de înaltă calitate, care vor permite funcționarea optimă a dispozitivelor. Indiferent că doriți o sesiune scurtă de ascultare pe drumul spre lucru sau doriți să le folosiți ore întregi în vacanță, căștile care durează mult timp sunt indispensabile în zilele noastre. Vă oferim o gamă largă de piese potrivite pentru branduri precum Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony și Sennheiser. Deci, cumpărați acum o baterie nouă și bucurați-vă cât mai mult de muzică, joc sau film.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

Opinii

Alexandru Dubb opinie:
(5/5)
Produs:
Logitech H800 acumulator (230 mAh 3.7 V)
Citește opinia altor cumparatori
  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.