Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Dronă acumulatori & încărcători

Dronele dotate cu aparat de fotografiat au devenit parte din lumea fotografiei și a videografiei. Dacă dețineți o dronă, firește, doriți să poată zbura cât mai mult timp posibil înainte ca bateria ei să moară. Prin urmare, este important să cumpărați o baterie de înaltă calitate pentru drone. Acest lucru este ideal atunci când sunteți pe drum pentru o lungă perioadă de timp și nu aveți nici o posibilitate de a vă încărca drona. De asemenea, este convenabil să aveți întotdeauna o baterie de rezervă la îndemână, ceea ce vă permite să comutați rapid bateriile și să continuați zborul. Bateriile noastre au fost special concepute pentru a obține cele mai bune performanțe cu dronele. Vindem baterii potrivite pentru branduri precum Blade, DJI, Phantom și Parrot.

Dacă dețineți o dronă, firește, doriți să poată zbura cât mai mult timp posibil înainte ca bateria ei să moară. Prin urmare, este important să cumpărați o baterie de înaltă calitate pentru drone. Acest lucru este ideal atunci când sunteți pe drum pentru o lungă perioadă de timp și nu aveți nici o posibilitate de a vă încărca drona. De asemenea, este convenabil să aveți întotdeauna o baterie de rezervă la îndemână, ceea ce vă permite să comutați rapid bateriile și să continuați zborul. Bateriile noastre au fost special concepute pentru a obține cele mai bune performanțe cu dronele. Vindem baterii potrivite pentru branduri precum Blade, DJI, Phantom și Parrot.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

Opinii

Andreescu Catalin Vladut opinie:
(5/5)
Produs:
DJI Phantom 3 Advanced acumulator (4500 mAh 15.2 V, Alb)
General:
super!
Informații despre produs:
excelente
Citește opinia altor cumparatori
  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.