Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Va rog sa ne contactati!

Electrocasnice acumulatori & încărcători

Căutați o baterie nouă pentru aparatele dvs. de uz casnic? Ați ajuns la locul potrivit. Fie că este vorba de aspirator, termostat sau sistem de alarmă, vă oferim o gamă largă de baterii și alte componente pentru aparatele de uz casnic, cum ar fi coase robotizate, dispozitive de deschidere a ușii de garaj, scanere pentru calculator și lanterne. Potrivite pentru branduri precum Bosch, Reflecta, Robomow și Inova. Determinați marca și tipul de dispozitiv și comandați produsul potrivit pentru dispozitivul dvs.

de uz casnic? Ați ajuns la locul potrivit. Fie că este vorba de aspirator, termostat sau sistem de alarmă, vă oferim o gamă largă de baterii și alte componente pentru aparatele de uz casnic, cum ar fi coase robotizate, dispozitive de deschidere a ușii de garaj, scanere pentru calculator și lanterne. Potrivite pentru branduri precum Bosch, Reflecta, Robomow și Inova. Determinați marca și tipul de dispozitiv și comandați produsul potrivit pentru dispozitivul dvs.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Opinii

VALENTIN MIHAI opinie:
(5/5)
Produs:
Nokia 1208 acumulator (1000 mAh 3.7 V, Negru)
General:
Livrarea a fost prompta si produsele sunt de buna calitate. Intarzieri mari datorate Postei Romane, despre care BatteryUpgrade m-a avertizat. Recomand acest magazin oricui are nevoie de baterii bune !
Citește opinia altor cumparatori
  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Va rog sa ne contactati!