Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

UPS acumulatori & încărcători

Un UPS (Uninterruptible Power Supply) este un dispozitiv care permite unui calculator să continue să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp după pierderea puterii primare. În cazul unei întreruperi a alimentării, un UPS poate continua alimentarea dispozitivului. Un UPS poate fi utilizat pentru multe aplicații, cum ar fi centre de date, companii de telecomunicații sau echipamente medicale. Prin urmare, un UPS este crucial pentru securizarea datelor și poate fi chiar de importanță vitală în caz de urgență. De aceea, bateria unui UPS trebuie să fie întotdeauna în stare excelentă. Ca atare, trebuie să înlocuiți bateria unui UPS la timp.

În cazul unei întreruperi a alimentării, un UPS poate continua alimentarea dispozitivului. Un UPS poate fi utilizat pentru multe aplicații, cum ar fi centre de date, companii de telecomunicații sau echipamente medicale. Prin urmare, un UPS este crucial pentru securizarea datelor și poate fi chiar de importanță vitală în caz de urgență. De aceea, bateria unui UPS trebuie să fie întotdeauna în stare excelentă. Ca atare, trebuie să înlocuiți bateria unui UPS la timp.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Opinii

IOAN CLAUDIAN opinie:
(4/5)
Produs:
UltraCell UPS acumulator (4500 mAh 6 V)
General:
Buna
Informații despre produs:
Buna
Citește opinia altor cumparatori
  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.