Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Va rog sa ne contactati!

Periuță de dinți acumulatori & încărcători

Bateria din periuța dvs. electrică de dinți nu va dura, din păcate, pentru totdeauna. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să o aruncați și să cumpărați una nouă. Dacă înlocuiți bateria din periuța dvs. electrică de dinți, aceasta va fi la fel de bună ca și cea nouă. Verificați gama noastră largă de baterii Li-Ion și Ni-MH, baterii care sunt potrivite pentru periuțe de dinți electrice de la mărci precum Oral B, Panasonic și Philips.

electrică de dinți nu va dura, din păcate, pentru totdeauna. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să o aruncați și să cumpărați una nouă. Dacă înlocuiți bateria din periuța dvs. electrică de dinți, aceasta va fi la fel de bună ca și cea nouă. Verificați gama noastră largă de baterii Li-Ion și Ni-MH, baterii care sunt potrivite pentru periuțe de dinți electrice de la mărci precum Oral B, Panasonic și Philips.

Răsfoiți prin toate mărcile mai jos

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Va rog sa ne contactati!

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.