Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Transport gratuit
  • Garanția banilor înapoi în 14 zile
  • Mai mult de 850.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

BatteryUpgrade.ro Opinii

Următorii cumpărători au împărtășit cu noi experiența schimbului de acumulatori:

Laura Reiley din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
03-10-2018
Produs:
2800 mAh acumulator (Negru)
General:
Searching on the website for the battery I needed was simple. I received the battery a lot faster than I expected.
Despre produs:
No complaints or issues with the battery. It holds a charge and works with my Dyson. It swapped out with no problem and fits as it should.
Harry Majewski din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
29-09-2018
Produs:
72W încărcător de baterii (7.2 - 24V, 1.5A)
General:
Item was as advertised and has worked well since purchased
Despre produs:
Exactly what I needed, fully satisfied
Delwin Vande Krol din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
27-09-2018
Produs:
1700 mAh acumulator (Negru)
General:
excellent
Despre produs:
works good
Peggy Harris din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
25-09-2018
Produs:
850 mAh acumulator
General:
Great service! Battery ordered received quickly. My second time ordering from Battery/Upgrade.com, and am confident will use again.
Despre produs:
Excellent replacement battery for my Extravert cell phone and the price was more than reasonable.
Lawrence Allan din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
17-09-2018
Produs:
520 mAh acumulator (Negru)
Pat Frank din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
11-09-2018
Produs:
BTC-SMJ710XL acumulator (3300 mAh, Negru)
General:
quick and easy
Despre produs:
great
Richard Doan din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
09-09-2018
Produs:
4000 mAh acumulator (Negru)
General:
Great service.
Despre produs:
Works excellent, with a lot more run time than the Dyson original batteries.
Richard Doan din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
09-09-2018
Produs:
4000 mAh acumulator (Negru)
General:
Great service.
Despre produs:
Works excellent, with a lot more run time than the Dyson original batteries.
Daryl Walker din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
07-09-2018
Produs:
BTC-RX3000SL acumulator (1400 mAh)
General:
The ordering process was completed with no issues.
Despre produs:
The product received was the correct product. This was a pleasant experience.
Alma Montemayor din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
07-09-2018
Produs:
4800 mAh acumulator
General:
Service was excellent and product was received timely.
Despre produs:
The battery is working fine and I'm back to using my macbook air. Had not problems with installation and was able to start using my mac immediately.
Vicky Herron din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
03-09-2018
Produs:
2800 mAh acumulator (Negru)
General:
We are very pleased with your service. All the batteries we have ordered work perfectly. Batteries Upgrade will be our first choice for ordering batteries.
Olaf Skotvold din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
02-09-2018
Produs:
1250 mAh acumulator
General:
Correct battery easy to find shipping was on time Installation, installed and works fine.
Despre produs:
You do need a piece of double sided tape to secure battery none is provided I did have double sided carpet tape which worked great,
Joyce Ludwig Ludwig din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
29-08-2018
Produs:
1530 mAh acumulator
General:
arrived timely
Despre produs:
Works as expected
Kenneth Zant din Statele Unite opinie:
(5/5)
Data
29-08-2018
Produs:
1200 mAh acumulator
General:
Perfect fit excellent replacement battery
Despre produs:
Easy install, all parts required were included

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Beneficiile BatteryUpgrade.ro

  • Mai mult de 850.000 de clienți
  • Transport gratuit!
  • Cele mai mici prețuri
  • Garanția banilor înapoi în 14 zile
  • Transport gratuit
  • Garanția banilor înapoi în 14 zile
  • Mai mult de 850.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.