Englez
  Român
$
lei  
BatteryUpgrade.ro
BUSINESS
Afaceri | Sortimente | Tehnologie | Suport | Contact | Contul Meu
Secțiunea de consum
Pentru utilizatori profesioniști si distribuitori

BatteryUpgrade.ro are experientă extinsă în comercializarea acumulatoarelor în toată lumea. De fapt, putem oferi orice tip de acumulator pentru PDA, Smart Phone, GPS, playere MP3, camere digitale, laptop și multe altele.

Dorești să faci un cont de afaceri pentru a face o comandă? Contactează biroul de asistență pentru afaceri. Dorești să arunci o privire asupra produselor noastre, dă clic aici.

Descarcă acum foaia noastră volantă promoțională (în engleză) (5 MB)


În fiecare an sunt aruncate multe aparate de care nu mai avem nevoie. Acumulatoarele BatteryUpgrade prelungesc perioada de viață a aparatului tău cu câțiva ani. Aceasta înseamnă pentru tine costuri mai mici de devalorizare.


Acumulatoarele cu performanță nesatisfacatoare cauzează probleme angajaților tăi. Înlocuirea acumulatoarelor rezolvă aceste frustrări și prin urmare contribuie la o productivitate mai înaltă.


Dacă angajații tăi lucrează mai mult pe teren, un acumulator cu capacitate extinsă poate dubla timpul disponibil de lucru al acestora.


Vei contribui la îmbunătățirea mediului prin înlocuirea mai târzie a aparatului. Un acumulator nou dă aparatului tău o nouă șansă și în același timp ajută la reducerea deșeurilor și a risipei.


acumulatoare in schimb pentru:

Acer Airis Alcatel Apple ASUS benQ BlackBerry Canon Compaq Dell Garmin HTC IBM iPod Lenovo Kodak Orange Palm Samsung Siemens Sony TomTom Toshiba Vodafone
BatteryUpgrade.ro: Un magazin sigur - Vă respectăm dreptul la intimitate - Plăți securizate PayPal
BatteryUpgrade.ro Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - mai multe detalii Verified by Visa - mai multe detalii American Express
copyright BatteryUpgrade.ro © 2004 - 2018


Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X