Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 370,00 lei
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

BatteryUpgrade.ro Opinii

Următorii cumpărători au împărtășit cu noi experiența schimbului de acumulatori:

Jos van Lierop din Belgia opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
2000 mAh 12 V acumulator
General:
Goede, correcte, beknopte info en communicatie
Despre produs:
100% betrouwbaar, original only
Rob Hare din Noua Zeelandă opinie:
(5/5)
Data
31-10-2022
Produs:
3000 mAh 2.4 V acumulator
General:
a pleaseure to deal with.
Despre produs:
product fits perfectly
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΓΩΓΟΣ din Grecia opinie:
(4/5)
Data
16-10-2022
Produs:
4400 mAh 10.8 V acumulator
General:
Delay in delivery
Despre produs:
Good quality
Nish Buckridan din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
1500 mAh 14.4 V acumulator
General:
You actually supplied the battery packs Bosch do no longer support.
Despre produs:
Fitted perfectly, worked first time
Kees Verwijs din Olanda opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
2500 mAh 21.6 V acumulator
General:
Goede site, snel geleverd. Prima prijs/kwaliteitverhouding
Despre produs:
Simpel gemioonteerd, werkt prima.
gabrio conforti din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
950 mAh 3.7 V acumulator (Negru)
General:
rapidissimi e precisi, lo utilizzero'ancora
Despre produs:
perfetto
Ferri Wassili din Olanda opinie:
(5/5)
Data
16-11-2022
Produs:
1500 mAh 14.4 V acumulator
General:
Prima eerste ervaring.
Despre produs:
Een goede passende en werkende vervangende batterij voor mijn boor/schroef-machientje.
STUART WILDE din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
16-11-2022
Produs:
BTC-TWL003SL acumulator (550 mAh 3.7 V)
General:
No Problems at all.
Despre produs:
The batteries are excellent.
Peter Ritschard din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
4400 mAh 11.1 V acumulator
General:
Lieferung war schnell ohne Porto Bravo!!
Despre produs:
Der Lapdopaccu funktioniert Eiwandfrei!
John Bible din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
2500 mAh 21.6 V acumulator (Negru)
General:
Dyson battery working better than the original.
Despre produs:
Very happy with the new battery for a dyson hoover working better than the original
Urs Buerer din Elveţia opinie:
(4/5)
Data
16-11-2022
Produs:
8200 mAh 11.55 V acumulator (Negru)
General:
Bin zufrieden Bestellung und Lieferung problemlos
Despre produs:
Produkt entspricht den Angaben und meinen Vorstellungen
Antoon Oomen din Olanda opinie:
(4/5)
Data
14-11-2022
Produs:
3000 mAh 25.2 V acumulator
General:
Snelle levering
Despre produs:
Product voldoet aan de verwachtingen
lucienne cohen din Franţa opinie:
(4/5)
Data
14-11-2022
Produs:
2000 mAh 4.8 V acumulator
General:
la batterie sert à faire fonctionner un appareil médical qui est utilisé de manière ponctuelle
Despre produs:
ras
Hugo Gouweloose din Belgia opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
1100 mAh 7.2 V acumulator
General:
Zeer snelle en korrekte levering.
Despre produs:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose din Belgia opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
1100 mAh 7.2 V acumulator
General:
Zeer snelle en korrekte levering.
Despre produs:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose din Belgia opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
1100 mAh 7.2 V acumulator
General:
Zeer snelle en korrekte levering.
Despre produs:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Karl Hofmann din Austria opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
4400 mAh 11.1 V acumulator (Gri metalic)
General:
Bestellung und Bezahlung problemlos,
Despre produs:
Gelieferter Notebook-Akku in Ordnung.
Patrick Fortune din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
16-11-2022
Produs:
2500 mAh 18.5 V acumulator (Roșu)
General:
Excellent service, quality products, great site, no problem finding what you are looking for here!
Despre produs:
I bought a replacement battery for my McCulloch r600 robot mower. Perfect!. Works great. Excellent.
Noel O Connor din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
01-11-2022
Produs:
4000 mAh 21.6 V acumulator (Negru)
General:
Efficient
Despre produs:
Great
Vjekoslav Brajovic din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
3700 mAh 3.8 V acumulator (Negru)
General:
Kvaliteta !
Despre produs:
Kvalitetna i izuzetno dobra baterija !
ib roland din Danemarca opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
2600 mAh 14.8 V acumulator (Albastru)
General:
det var en god oplevelse at handle på BatteryUpgrade.dk
Despre produs:
det købte batteri virker perfekt, jeg er meget tilfreds
Con Aherne din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
4000 mAh 21.6 V acumulator (Negru)
General:
Yes great company to deal with I would highly recommend
Despre produs:
The product was great I up graded the battery on my Dyson which now operates a lot longer than the original
Susan Clulow din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
4400 mAh 11.1 V acumulator
General:
Great price Fast delivery , very pleased thank you , will recommend for anyone requiring a new Laptop battery .
Despre produs:
Laptop battery
Pat Winders din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
Camelion 10x SR621SW Celulă-monedă (23 mAh)
General:
Very good
Despre produs:
Very good
Marlies Homberger din Germania opinie:
(5/5)
Data
13-11-2022
Produs:
3000 mAh 18 V acumulator (Negru)
General:
Die Auftragsabwicklung erfolgte rasch, problemlos und kompetent.
Despre produs:
Ich bin mit dem Ersatzakku sehr zufrieden.
James Mc Sweeney din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
1050 mAh 7.4 V acumulator (Negru)
General:
Easy to order online. And swift dispatch.
Despre produs:
It was a battery for an old LUMIX camera I had in a press. No battery and I wanted to pass on the camera to my granddaughter. She is absolutely delighted with it.
John Cullen din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
Camelion 10x SR626SW Celulă-monedă (28 mAh)
General:
Very fast delivery
Despre produs:
Exactly as ordered
Guido Vandoren din Belgia opinie:
(5/5)
Data
10-11-2022
Produs:
6600 mAh 10.8 V acumulator
General:
Un très bon produit
Despre produs:
Un très bon service et rapide
Allan Hays din Noua Zeelandă opinie:
(5/5)
Data
21-10-2022
Produs:
BTC-SM2550SL acumulator (650 mAh 3.7 V)
General:
It has twice found replacement batteries for my old, but still functioning, technology, saving me the expense of replacement.
Despre produs:
Very useful. Gave my old cellphones a new lease of life.
Leen Snijder din Olanda opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
2500 mAh 21.6 V acumulator
General:
snelle levering
Despre produs:
prima
Marc Coens din Belgia opinie:
(5/5)
Data
23-09-2022
Produs:
2500 mAh 21.6 V acumulator
General:
Zeer goed,supersnelle levering
Despre produs:
Produkt werkt perfect
pierre DEVEUGLE din Belgia opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
3000 mAh 22.2 V acumulator
General:
Très réactif , ma commande a été traitée rapidement, bon suivi et livraison rapide
Despre produs:
J'ai retrouvé l'autonomie initiale de mon appareil, bonne capacité
Paul Vlaminck din Belgia opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
1800 mAh 3.7 V acumulator
General:
Snel, efficient
Despre produs:
Zeer goed
Lauri Klaile din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
09-11-2022
Produs:
Dyson 2100 mAh 21.6 V acumulator (Gri, Original)
General:
Tuotteen haku toimi, eli löytyi helposti juuri se varaosa jota olin hakemassa.
Despre produs:
Akku jonka sain oli kuin alkuperäinen ja on kyllä toiminut moitteettomasti vaihdon jälkeen. ????????
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ din Grecia opinie:
(5/5)
Data
09-11-2022
Produs:
Dyson 2100 mAh 21.6 V acumulator (Gri, Original)
General:
Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και η παραγγελία παραδόθηκε στην προγραμματισμένη ημερομηνία
Despre produs:
Το προϊόν εργάζεται άριστα
Phil Rutherford din Noua Zeelandă opinie:
(5/5)
Data
25-09-2022
Produs:
3400 mAh 7.4 V acumulator (Alb)
General:
Always come through
Despre produs:
As expected
Richard Barker din Noua Zeelandă opinie:
(4/5)
Data
15-11-2022
Produs:
1500 mAh 14.8 V acumulator (Negru)
General:
Quicker delivery than previous order.
Despre produs:
Battery goood
Erich Stettler din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
27W încărcător de baterii (7.2 - 18V, 1.5A)
General:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Despre produs:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Erich Stettler din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
27W încărcător de baterii (7.2 - 18V, 1.5A)
General:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Despre produs:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Mark RENIERS din Belgia opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
Varta 2 x A23 baterie (50 mAh)
General:
Zeer tevreden.
Despre produs:
Erg tevreden.
Chiforeanu Ionel din România opinie:
(5/5)
Data
16-11-2022
Produs:
BTC-MXT882XL acumulator (1800 mAh 3.7 V)
General:
Un site profesionist
Despre produs:
Produs bun
Stephen Moore din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
1100 mAh 3.7 V acumulator (Negru)
General:
Great to see a CE marked battery being offered, which is why I chose to buy, delivery came from the Eu and took several weeks, but it was worth the wait to get a quality replacement battery. Will use again.
Despre produs:
TOMTOM GO5000 replacement battery - battery a great fit and easily swapped out - TomTom now operating like new, battery lasts for a couple of hours without charging which is fantastic
Taina Mäenpää din Finlanda opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
9000 mAh 18 V acumulator (Negru)
General:
Hyvä ja nopea palvelu. Maksutapavalikoima hyvä
Despre produs:
Olemme tyytyväisiä, toimitus oikein ja ehjä
KONSTANTINOS SKARLIS din Grecia opinie:
(5/5)
Data
12-10-2022
Produs:
2.52W încărcător de baterii (4.2V, 0.6A)
General:
Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα ευχαριστώ πολύ
Despre produs:
Κάνει την δουλειά του όπως ακριβώς λέει
Jan Pokorný din Republica Cehă opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
4400 mAh 11.1 V acumulator
General:
Před touto objednávkou jsem navštivil jednu specializovanou firmu v Praze abylo mi řečeno, že tato baterie se již nevyrábí. Bylo mi sděleno, že si musím koupit nový počítač. Zapátal jsem na internetu a objevil Vaší skvělou firmu.Vše proběhlo rychle. Zkrátka OK.
Despre produs:
Baterii jsem instaloval do počítače a vše funguje bezchybně.
Dick V Elleswijk din Olanda opinie:
(4/5)
Data
07-11-2022
Produs:
3000 mAh 24.0 V acumulator
General:
Is goed een goed product ben tevreden.
Despre produs:
Zeer goed indien nodig zal ik weer een bestellen
Tudosie Daniel din România opinie:
(4/5)
Data
08-11-2022
Produs:
Camelion 10x SR626SW Celulă-monedă (28 mAh)
General:
Buna
Despre produs:
Produse de calitate
Tudosie Daniel din România opinie:
(4/5)
Data
08-11-2022
Produs:
Camelion 10x SR626SW Celulă-monedă (28 mAh)
General:
Buna
Despre produs:
Produse de calitate
Andrzej Wołosz din Polonia opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
5000 mAh 7.4 V acumulator (Negru)
General:
Great customer service, good stuff for reliable price ! I will definetly come back :)
Despre produs:
Battery for a RF reciever - works fine :)
Patrick O Reilly din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
Saft 1x 14500 baterie (2600 mAh)
General:
Good to deal with
Despre produs:
What I expected
Ingemar Ljung din Suedia opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
BTE-HP-PB-4710-6C acumulator (4400 mAh 10.8 V)
General:
Snabbt och bra
Despre produs:
Ok
Michael Gallery din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
3450 mAh 11.55 V acumulator (Negru)
General:
in spite of a few negative reviews which i had read i thought i would take a chance as i needed the battery asap i must say i am more than delighted with all aspects of my purchase
Despre produs:
no issues
Gioara Dan din România opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
1700 mAh 3.7 V acumulator (Negru)
General:
Un magazin de incredere, recomand!
Despre produs:
Chiar daca nu este original, este exact produsul de care aveam nevoie, se potriveste perfect!
Anton Liebich din Austria opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
60W încărcător (16.5V, 3.6A)
General:
Top Service! Prompte Lieferung! Voll zufrieden!
Despre produs:
Produkt hat den Erwartungen voll entsprochen.
Günter Hemer din Austria opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
1500 mAh 22.2 V acumulator (Negru)
General:
Schnell und zuverlässig. Danke gerne wieder
Despre produs:
Bisher hält der Akku was er soll.... Endlich ein Ersatzteil das hochwertig ist.
Nagy Geza din România opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
2000 mAh 7.2 V acumulator (Verde)
General:
Recomand acest vanzator.
Despre produs:
Este ok bateria.
Jens Maier din Germania opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
Dyson 2100 mAh 21.6 V acumulator (Gri, Original)
General:
Einfache Menüführung, das gesuchte Produkt war leicht zu finden. Auch gut: Schnelle Lieferung
Despre produs:
Der Akku arbeitet einwandfrei.
kevin cusack din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
Baterie externă de 10000 cu încărcător fără fir
General:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Despre produs:
Batteries were as advertised and no issues with them.
kevin cusack din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
Baterie externă de 10000 cu încărcător fără fir
General:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Despre produs:
Batteries were as advertised and no issues with them.
Helmut Zisser din Austria opinie:
(5/5)
Data
11-11-2022
Produs:
5200 mAh 18 V acumulator
General:
Jederzeit gerne wieder!
Despre produs:
Top Produkt!
Manfred Kühne din Germania opinie:
(5/5)
Data
14-11-2022
Produs:
5200 mAh 14.4 V acumulator (Albastru)
General:
Hab mein Akkupack bekommen.
Despre produs:
Passte und funktionierte.
Josef Ehrler din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
05-11-2022
Produs:
2500 mAh 21.6 V acumulator (Negru)
General:
prompte und pünktliche Lieferung
Despre produs:
der AKKU zum Dyson-Gerät ist problemlos in Betrieb.
Mikael Pehrman din Suedia opinie:
(4/5)
Data
04-11-2022
Produs:
Varta 9V block baterie
Despre produs:
Fungerar utmärkt
Mikael Pehrman din Suedia opinie:
(4/5)
Data
04-11-2022
Produs:
Varta 9V block baterie
Despre produs:
Fungerar utmärkt
Jens Frick din Suedia opinie:
(4/5)
Data
04-11-2022
Produs:
2650 mAh 15.36 V acumulator (Negru)
General:
Det gick att hitta rätt batteri även om just denna datortyp bytt (!) battertyp under sin livcykel.
Despre produs:
fungerar bra. Nytt liv i datorn
Jean-Paul BODIN din Franţa opinie:
(4/5)
Data
19-10-2022
Produs:
Dyson 2100 mAh 21.6 V acumulator (Gri, Original)
General:
livraison rapide en tres bon etat
Despre produs:
dans l immediat la batterie tient bien la charge
Jean-Francois Mouchet din Belgia opinie:
(5/5)
Data
04-11-2022
Produs:
1500 mAh 14.4 V acumulator
Oleg Bondarev din Suedia opinie:
(5/5)
Data
03-11-2022
Produs:
BTE-SAM-N9000 acumulator (3500 mAh 3.7 V, Negru)
Caroline Palumbo din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
4400 mAh 11.1 V acumulator
General:
Un grand choix à des prix raisonnables, livraison rapide.
Despre produs:
Contente d'avoir trouvé la batterie d'un laptop pas tout à fait récent. Neuve et bien emballée. Arrivée rapidement. Prix correct.
Andre Lumijõe din Estonia opinie:
(5/5)
Data
10-11-2022
Produs:
5000 mAh 18 V acumulator (Negru)
General:
Kiirelt kaup käes.
Despre produs:
Toimivad ilusti
Andre Lumijõe din Estonia opinie:
(5/5)
Data
10-11-2022
Produs:
5000 mAh 18 V acumulator (Negru)
General:
Kiirelt kaup käes.
Despre produs:
Toimivad ilusti
Holger Zenonsson din Suedia opinie:
(5/5)
Data
03-11-2022
Produs:
3000 mAh 12 V acumulator
Jim Nolan din Noua Zeelandă opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
3650 mAh 11.4 V acumulator
General:
It took a while to find a supplier with a superior product but in my opinion "Battery Upgrade" supply that very product.
Despre produs:
Considerably better than the previous replacement, I would recommend based upon my experience however I am a layman.
Flavio Camponovo din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
03-11-2022
Produs:
3800 mAh 11.1 V acumulator (Gri)
General:
Ha soluzioni per ogni tipo di batterie, anche quelle dismesse dai fornitori originali!!
Despre produs:
La batteria ha le dimensioni esatte come l'originale, ho potuto caricarla senza problemi. Il drone funziona con la nuova batteria, non ho ancora potuto vedere la durata di un volo.
Cigdem Sari din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
02-11-2022
Produs:
3950 mAh 10.8 V acumulator
General:
Super service????
Despre produs:
Alles top
Daniel Kilchenmann din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
04-11-2022
Produs:
HP BO-HP-756746-001 acumulator (2550 mAh 14.8 V, Original)
General:
Ein passender Akku war einfach zu findern
Despre produs:
Funktioniert perfekt
Heili Ilves din Estonia opinie:
(5/5)
Data
02-11-2022
Produs:
2500 mAh 18 V acumulator (Negru)
General:
Tellimuse vormistamine, maksmine ning kulleriga kauba kättetoimetus kiire ja lihtne.
Despre produs:
Ostetud toodetega rahul, sobisid hästi
Gisela Hagen din Germania opinie:
(5/5)
Data
02-11-2022
Produs:
4400 mAh 11.1 V acumulator
Anghel Bogdan din România opinie:
(5/5)
Data
09-11-2022
Produs:
700 mAh 4.8 V acumulator
General:
Este un magazin ok. Au trimis comanda in timpul precizat.
Despre produs:
Acumulatorul comandat este ff bun. Imi place ca vs cel original are capacitatea crescuta si pot comunica pe statie mai mult timp.
Lars Tovander din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
16-09-2022
Produs:
BTC-DYC830VX acumulator (5000 mAh 21.6 V, Negru)
General:
They had what I needed and delivered quickly.
Habils Hans din Belgia opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
2600 mAh 7.4 V acumulator (Negru)
General:
Correcte en vriendelijke dienstverlening.
Despre produs:
Tot nog toe geen klachten.
Teresa Fortune din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
20-10-2022
Produs:
BTC-GWP400PX acumulator (5000 mAh 40 V)
General:
Order process was very easy
Despre produs:
Very good product, half the price of branded battery with 25% more capacity
Mats Almroth din Suedia opinie:
(5/5)
Data
02-11-2022
Produs:
2500 mAh 18.5 V acumulator (Roșu)
Norbert Scheid din Germania opinie:
(4/5)
Data
10-11-2022
Produs:
3000 mAh 7.2 V acumulator
General:
Sehr guter Ablauf.
Despre produs:
Einwandfreie Funktion.
Thomas Berg din Suedia opinie:
(5/5)
Data
01-11-2022
Produs:
3400 mAh 7.2 V acumulator (Negru)
General:
Levererar enl info och funkar klockrent!
Despre produs:
Kanon! Inget att klaga på!
Thomas Berg din Suedia opinie:
(5/5)
Data
01-11-2022
Produs:
BTC-HDV4NB acumulator (4400 mAh 10.8 V)
General:
Mycket pålitliga!
Despre produs:
Fungerar som väntat!
Claudio Pescimoro din Italia opinie:
(5/5)
Data
15-11-2022
Produs:
1000 mAh 7.2 V acumulator
General:
Ottimo servizio. Sono soddisfatto .
Despre produs:
Il prodotto corrisponde esattamente alle caratteristiche richieste.
Donald Calder din Noua Zeelandă opinie:
(5/5)
Data
01-11-2022
Produs:
1100 mAh 3.7 V acumulator (Negru)
General:
Easy to deal with. Order completed 100%. Good feedback during the process.
Despre produs:
Exactly as we required.
Paddy Cronin din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
01-11-2022
Produs:
4000 mAh 21.6 V acumulator (Negru)
General:
Customer service is prompt and courteous.
Despre produs:
Dyson battery far exceeded performance of original.
Peter Strachan din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
1500 mAh 22.2 V acumulator (Negru)
General:
Quick and efficient
Despre produs:
What I wanted
Heiga Bachmann din Germania opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
Dyson 2100 mAh 21.6 V acumulator (Gri, Original)
General:
Die Bestellung ging ganz schnell von statten ,werde auch weiterhin. bei ihnen bestellen . vielen Dank
Despre produs:
Bin mit dem Produkt zufrieden ,die Batterien sind sehr gut
Andrzej Zalewski din Polonia opinie:
(5/5)
Data
31-10-2022
Produs:
BTC-IPD100SL acumulator (5400 mAh 3.7 V)
General:
Polecam, sprawna obsługa, towar dobrej jakości.
Despre produs:
Zgodny z opisem i oczekiwaniami.
Fiona Flowerdew din Regatul Unit opinie:
(5/5)
Data
07-11-2022
Produs:
2500 mAh 21.6 V acumulator
General:
Easy to find my product, quick delivery with regular updates.
Despre produs:
Proper Dyson battery, easy to install following YouTube video, cleaner works like new.
Aidan Moynihan din Irlanda opinie:
(5/5)
Data
08-11-2022
Produs:
BTC-IQN266SL acumulator (1200 mAh 3.7 V)
General:
Teriffic service
Despre produs:
All good
Ivano Skopal din Croaţia opinie:
(5/5)
Data
31-10-2022
Produs:
5200 mAh 14.4 V acumulator
General:
10+
Despre produs:
Odličan proizvod
Peter Rychener din Elveţia opinie:
(5/5)
Data
02-11-2022
Produs:
6600 mAh 10.8 V acumulator
Matthias Hauger din Germania opinie:
(5/5)
Data
01-11-2022
Produs:
4400 mAh 14.4 V acumulator
General:
Alles bestens gelaufen
Despre produs:
Der Akku passt perfekt für mein Notebook und funktioniert tadellos
Pentti Mäkinen din Finlanda opinie:
(4/5)
Data
22-10-2022
Produs:
4000 mAh 14.4 V acumulator (Negru)
General:
tiedottaminen hyvää.
Despre produs:
tuote toimi moitteettomasti.
Mark Buckley din Regatul Unit opinie:
(4/5)
Data
07-11-2022
Produs:
BTC-ICM160TW acumulator (3300 mAh 9 V, Galben)
General:
Good transaction
Despre produs:
Battery for hand held emergency gmdss radio, better price than elsewhere
Alan Temperley din Noua Zeelandă opinie:
(5/5)
Data
07-10-2022
Produs:
4000 mAh 21.6 V acumulator (Negru)
General:
It took three weeks to receive my order but not long considering how things are these days. When i had a query they were quick to reply.
Despre produs:
It exceeds my expectations and is superior to the original battery.

Nu găsești obiectul căutat? Încearcă folosind caută

Beneficiile BatteryUpgrade.ro

  • Mai mult de 1.000.000 de clienți
  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 370,00 lei
  • Cele mai mici prețuri
  • Garanția banilor înapoi în 30 zile
  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 370,00 lei
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.