Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite
 • Transport gratuit în această săptămână!
 • Garanția banilor înapoi în 30 zile
 • Mai mult de 850.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Expediere

La BatteryUpgrade.ro, poți găsi baterii, adaptoare și accesorii pentru 200.000 de tipuri de dispozitive și mărci. Din 2006, am expediat produse la peste 850.000 de clienți în lume. Lucrăm conform acestor 5 principii de bază:

 1. Prețuri mici
 2. Produse de înaltă calitate
 3. Transport gratuit în lume
 4. Garanția banilor înapoi în 30 zile
 5. Proaspăt fabricat

Proaspăt fabricat
BatteryUpgrade.ro livrează întotdeauna baterii proaspăt fabricate. Bateriile își pierd puterea în timp, chiar dacă acestea nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în depozitul lor pentru o lungă perioadă de timp înainte de a le vinde. BatteryUpgrade.ro garantează că o baterie este livrată imediat după ce se fabrică, prin cooperare cu producătorii. În acest fel, vei primi întotdeauna o marcă nouă și de înaltă calitate a bateriei! Este posibil ca produsul tău să fie trimis direct din alte locații ale noastre, în loc de stoc. Produsul poate fi livrat din Olanda sau Hongkong. În acest caz, termenul de livrare este, în general, 1 - 2 săptămâni.

Transport gratuit
BatteryUpgrade.ro oferă transport gratuit pentru toate produsele din magazinul online (aceasta exclude orice costuri de import la vamă). Pentru întrebări cu privire la acest lucru, contactează biroul nostru de asistență.

Livrare
Bateriile și accesoriile sunt livrate, pe cât posibil, în cutii poștale în care încap plicuri de scrisori. În acest fel, nu trebuie să fii acasă pentru a accepta comanda. Produsele mai mari vor fi trimise ca un pachet. Persoana care le livrează ți le va înmâna personal la ușă.

Expediere înregistrată
Dacă dorești neapărat, transporturile îți pot fi trimise sub formă de expediere înregistrată. Noi cerem o contribuție de la 14,18 lei pentru acest lucru. Cu un transport înregistrat este posibil să se monitorizeze în care etapă a procesului de expediere se află pachetul. Cu toate acestea, deoarece multe dintre comenzi sunt pachete pentru căsuțe poștale, nu va fi întotdeauna posibil să se ofere statutul acesteia în procesul de transport.

Ai intrebări în legătură cu livrarea? Intră în contact cu noi.

Selectați cu ușurință un dispozitiv sau o categorie

Opinii

Sabin Gabriel Gheorghe opinie:
(5/5)
Produs:
Panasonic HDC-TM20 acumulator (2640 mAh, Gri)
General:
O firma deosebit de serioasa, care nu iti face surprize pe parcursul contractului. Ceea ce ai stabilit initial, asa ramane pana la finalizarea tranzactiei. Ma bucur ca mai exista astfel de parteneri de afaceri. Rabdare la livrare. Dureaza putin pana vin pachetele din Orient. Dar raportul pret / calitate este imbatabil.
Informații despre produs:
Produse de calitate, exact ceea ce am comandat.
Citește opinia altor cumparatori
 • Transport gratuit în această săptămână!
 • Garanția banilor înapoi în 30 zile
 • Mai mult de 850.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.