Englez
  Român
$
lei  
BatteryUpgrade.ro
  • Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite
  • Mai mult de 850.000 de clienți!
  • Ai întrebări? scrie-ne la: info@BatteryUpgrade.ro
Acasă | Produse | Afaceri | Contul Meu | Coșul Meu

Coșul este gol

Opinii

Richard Doan ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Great service.

Informații despre produs:

Works excellent, with a lot more run time than the Dyson original batteries.


Peggy Harris ne-a apreciat:
(5/5)

Produs:

General:

Great service! Battery ordered received quickly. My second time ordering from Battery/Upgrade.com, and am confident will use again.

Informații despre produs:

Excellent replacement battery for my Extravert cell phone and the price was more than reasonable.


Thomas Cooper ne-a apreciat:
(4/5)

Produs:

General:

Easy to order website. Excellent product selection. Good prices.

Informații despre produs:

Was an exact match for what I needed. Good price. I wish the shipping could have been a little quicker.


Mai multe opinii...

Expediere
funcția alege un produs

La BatteryUpgrade.ro, poți găsi baterii, adaptoare și accesorii pentru 200.000 de tipuri de dispozitive și mărci. Din 2006, am expediat produse la peste 850.000 de clienți în lume. Lucrăm conform acestor 5 principii de bază:
  1. Prețuri mici
  2. Produse de înaltă calitate
  3. Transport gratuit în lume
  4. Garanția banilor înapoi în 14 zile
  5. Proaspăt fabricat
Proaspăt fabricat
BatteryUpgrade.ro livrează întotdeauna baterii proaspăt fabricate. Bateriile își pierd puterea în timp, chiar dacă acestea nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în depozitul lor pentru o lungă perioadă de timp înainte de a le vinde. BatteryUpgrade.ro garantează că o baterie este livrată imediat după ce se fabrică, prin cooperare cu producătorii. În acest fel, vei primi întotdeauna o marcă nouă și de înaltă calitate a bateriei! Este posibil ca produsul tău să fie trimis direct din alte locații ale noastre, în loc de stoc. Produsul poate fi livrat din Olanda sau Hongkong. În acest caz, termenul de livrare este, în general, 1 - 2 săptămâni.
Transport gratuit
BatteryUpgrade.ro oferă transport gratuit pentru toate produsele din magazinul online (aceasta exclude orice costuri de import la vamă). Pentru întrebări cu privire la acest lucru, contactează biroul nostru de asistență.
Livrare
Bateriile și accesoriile sunt livrate, pe cât posibil, în cutii poștale în care încap plicuri de scrisori. În acest fel, nu trebuie să fii acasă pentru a accepta comanda. Produsele mai mari vor fi trimise ca un pachet. Persoana care le livrează ți le va înmâna personal la ușă.
Expediere înregistrată
Dacă dorești neapărat, transporturile îți pot fi trimise sub formă de expediere înregistrată. Noi cerem o contribuție de la 13,98 lei pentru acest lucru. Cu un transport înregistrat este posibil să se monitorizeze în care etapă a procesului de expediere se află pachetul. Cu toate acestea, deoarece multe dintre comenzi sunt pachete pentru căsuțe poștale, nu va fi întotdeauna posibil să se ofere statutul acesteia în procesul de transport.
Ai intrebări în legătură cu livrarea? Intră în contact cu noi.


Expediere GRATUITĂ oriunde in lume!


BatteryUpgrade.ro: Un magazin sigur - Vă respectăm dreptul la intimitate - Plăți securizate PayPal
BatteryUpgrade.ro Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - mai multe detalii Verified by Visa - mai multe detalii American Express
copyright BatteryUpgrade.ro © 2004 - 2018


Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X