Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTH-D9200_H acumulator (6600 mAh, Negru)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Dell Inspiron 6000
Dell Inspiron 9200
Dell Inspiron 9300
Dell Inspiron 9400
Dell Inspiron E1505n
Dell Inspiron E1705
Dell Inspiron XPS Gen 2
Dell Inspiron XPS M170
Dell Inspiron XPS M1710
Dell Precision M90

Dispozitivul dvs. nu este listat aici? Derulați în jos pentru mai multe dispozitive compatibile.
Lupean Adrian
opinie:
(4/5)
General:
Am avut ceva emotii deoarece a durat mai mult decat mi s-a spus. Dar am inteles ca a fost vorba despre niste sarbatori locale.
Despre produs:
Produsul cumparat este OK si mai ieftin decat in Romania
Asigurare și garanție
BTH-D9200_H acumulator (6600 mAh, Negru) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTH-D9200_H acumulator (6600 mAh, Negru) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTH-D9200_H acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTH-D9200_H acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Sfat!
Îți folosești Notebookul perioade lungi? Cumpără o a doua baterie pentru notebookul tău. Astfel, vei avea întotdeauna la îndemână capacitate de rezervă, ceea ce te împiedică să ajungi în situația de a rămâne fără curent în momentul în care ai avea nevoie cel mai mult.
Mobilitate
Deseori te grabești să cauți o priză? Indiferent de locul unde ești, acest BTH-D9200_H acumulator de BatteryUpgrade.ro te asigură că poti folosi notebook cât mai mult. Acumulatoarele noastre sunt de înaltă calitate și înaltă capacitate, așadar nu vei rămâne descoperit la nevoie.
Fabricat rapid
Produsul BTH-D9200_H acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Transport gratuit în această săptămână!
  • Timp de 15 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.