Baterii și accesorii pentru mai mult de 200.000 de dispozitive diferite

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

BTE-AU-A9-6C acumulator (4400 mAh 11.1 V)

Nu mai este disponibil


Din păcate, acest produs nu mai este disponibil Cu toate acestea, avem alte produse compatibile pentru următoarele dispozitive:

Advent 7093
Asus Pro31E
Asus M51Vr
Asus M740
Asus M740K
Asus M740S
Asus M740SU
Asus M745S
Asus M760
Asus M760S

Dispozitivul dvs. nu este listat aici? Derulați în jos pentru mai multe dispozitive compatibile.
Soare Vasile Ovidiu
opinie:
(4/5)
General:
Se pare ca este un site serios
Despre produs:
Bateria de laptop cumparata a fost buna, nimic de zis, doar ca livrarea a durat aproximativ trei saptamani. Coletul a sosit din Olanda, prin Posta Romana, n-am platit nici o taxa suplimentara (TVA sau altele), doar ceea ce am platit cand am facut comanda intiala.

Toate dispozitivele

Asigurare și garanție
BTE-AU-A9-6C acumulator (4400 mAh 11.1 V) are 12 luni de garanție. Pe lângă aceasta oferim o garanție unică de restituire a banilor, de 30-zile: în cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat, indiferent de motiv, îl poți returna și primești banii înapoi.
Calitate și siguranță
Acest BTE-AU-A9-6C acumulator (4400 mAh 11.1 V) conține componente tehnice avansate și a fost testat conform standardelor stricte de siguranță CE. BTE-AU-A9-6C acumulator conține un cip care previne supraîncărcarea și scurtcircuitul. Pe lângă acesta, BTE-AU-A9-6C acumulator este facut din celule de înaltă calitate, care nu suferă de așa-zisul 'efect de memorie'.
Sfat!
Îți folosești Notebookul perioade lungi? Cumpără o a doua baterie pentru notebookul tău. Astfel, vei avea întotdeauna la îndemână capacitate de rezervă, ceea ce te împiedică să ajungi în situația de a rămâne fără curent în momentul în care ai avea nevoie cel mai mult.
Mobilitate
Deseori te grabești să cauți o priză? Indiferent de locul unde ești, acest BTE-AU-A9-6C acumulator de BatteryUpgrade.ro te asigură că poti folosi notebook cât mai mult. Acumulatoarele noastre sunt de înaltă calitate și înaltă capacitate, așadar nu vei rămâne descoperit la nevoie.
Fabricat rapid
Produsul BTE-AU-A9-6C acumulator este fabricat rapid. Bateriile pierd din performanță în timpul vieții lor, chiar și dacă nu sunt utilizate. Mulți importatori și distribuitori depozitează bateriile în stocuri pentru o perioadă îndelungată înainte de a fi vândute. BatteryUpgrade.ro se asigură că bateriile comandate pot fi transportate direct după producție prin conlucrarea cu fabricanții. Astfel poți fi sigur că vei primi o baterie dintr-o clasă nouă de înaltă calitate!

Cumpărături pentru o companie?

Descoperiți reducerile și posibilitățile noastre de afaceri!

  • Sigur, ușor, rapid
  • Timp de 18 ani specialistul numărul 1 în baterii și adaptoare
  • Mai mult de 1.000.000 de clienți

Întrebări? Scrieți la: info@BatteryUpgrade.ro

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.